Designsøndag

25 sep

På skolen så har vi designfredag annenhver fredag – der forteller alle i klassen om et design eller om en designer eller noe de likte som er relatert til faget. Så jeg tenkte jeg skulle ha det her også, bare at det blir søndag istedenfor. Slik at jeg får delt med andre og inspirere andre. Så får vi se hvor bra jeg klarer å gjennomføre dette.

 

 

Lull lamp.

Denne lampen er et Norsk design, som er designet av Marianne Varmo, Audun Kollstad og Heidi Buene. Det er en lampe som åpner og lukker seg som en blomst. Den åpner seg om morgenen, med et lys som sakte lyser opp som dagslyset ute. Tilsvarende lukker den seg om kvelden, den gløder da varmt til den slukker helt.

 

 

Lampen skal henge på soverommet og gi en fin overgang mellom natt og dag. Den er inspirert av blomstene i naturen og kan tilpasses individuelt til brukerens søvnsyklus.

Lull vant 1.pris – Unge talenter i 2008.

Jeg syns denne lampen var veldig spessiel, og kunne tenkt meg en sånn selv, det hadde kanskje hjulpet søvnsyklusen min litt! I tillegg så var den veldig fin.

www.lull.no

 

 

 

Funkle sengetøy

Funkle er et norsk/engelsk designteam som designer og produserer maskuline tekstil produkter. Gjennom en kombinasjon av idèer, design og valg av materialer, forteller hvert Funkleprodukt en historie på en orginal måte. De leverer et produktutvalg til design- og interiørbutikker og tilbyr kundetilpasset design til prosjekter.

Jeg likte det de hadde laget, det var nytt og masse jeg kunne tenkt meg å hatt selv. Likte særdeles sengetøyet deres. Det er nytt og spessielt.

 

 

 

 

 

Designerne heter Magnvor Lunåshaug, Bente Jørgensen og Tim Lennon.

 

 

Dette sengetøyet heter Adam & Eva.

 

www.funkle.no

 

 

 

 


Fant begge disse designene på www.madeinnorwaynow.no 

Håper dere likte de like mye som jeg!

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: